Despre noi 

În aceste vremuri tulburi, cu toții suntem afectați, mai mult sau mai puțin. Am pornit acest proiect, mai întâi, din dorința de a ne ajuta clienții afectați de criză. Apoi, ne-am îndreptat atenția către toți acești oameni din Brașov, care lucrează pentru noi în această perioadă, ca noi să putem sta liniștiți acasă. Sunt afaceri care au nevoie de noi și de care noi avem nevoie. Credem în ideea că dacă investim în comunitatea din  care facem parte, investim în viitorul nostru, al tuturor. Este nevoie, mai mult decât oricând să ne susținem unii pe alții ca să putem să depășim cu bine această perioadă.

Să nu uităm că suntem o comunitate, că depindem unii de alții și nu putem evolua decât prin implicare și prin conexiune cu ceilalți. Le mulțumim tuturor care muncesc în această perioadă pentru ca noi să putem rămâne acasă.

Dacă ai o afacere și, în această perioadă, oferi servicii, produse sau orice alt ajutor, intră pe linkul următor https://madeinbrasov.ro/adauga-afacere/ și înregistrează-te!

Pentru orice alte informații nu ezitați să ne scrieți la: contact@madeinbrasov.ro